Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Anastasia Poimenidou

Πριν από 2 λεπτά

.



Είναι απίστευτο οι ίδιοι οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό να βγάζουν τέτοιο μένος για την Ελλάδα και τους Έλληνες και χωρίς να υπερβάλλω σ'αυτό να τους ακούς και να διαβάζεις ούτε λίγο ούτε πολύ να εύχονται με τον τρόπο τους να βυθιστεί η χώρα στο απόλυτο χάος! Τι νομίζατε;
Ότι ξαφνικά τρελαθήκαμε ομαδικώς εδώ πέρα και είπαμε ας κάνουμε σάκο του μποξ την κ.Μέρκελ; Μα είναι δυνατόν να ζητάτε απο έναν λαό που βρίσκεται διαρκώς σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης να μην αντιδρά; Πλάκα μας κάνετε;
Και για πόσον καιρό ακόμη θα μας λέτε για την κακή διαχείριση που έγινε απο τους πολιτικούς της χώρας; Ωραία, έγινε! Και δίπλα στην Ιταλία υπάρχει η μαφία, ένας πρώην πρωθυπουργός εκδιώκεται μεταξύ άλλων για προώθηση στην πορνεία ανηλίκου αλλά και σε άλλες χώρες γίνονται πάρα πολλά. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας αντιμετωπίζετε ως μιάσματα. Αν σας κυνήγησαν παλαιότερα συντοπίτες σας και αναγκαστήκατε να φύγετε απο την Ελλάδα κακήν κακώς, δεν φταίνε γι'αυτό οι νεότερες γενιές της Ελλάδας για να βγάζετε σε εμάς όλην την σωρευμένη αγανάχτηση που κρατάτε στην ψυχή σας για την χώρα.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
-Οι Τούρκοι μας απειλούν διαρκώς στο Αιγαίο, δεν αναγνωρίζουν την γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού, απειλούν με πόλεμο , αν η Ελλάδα κάνει εξόρυξη πετρελαίου μεσα στα σύνορά της.
-Τα Σκόπια θέλουν να λέγονται Μακεδονία.
-Η Αλβανία ζητάει τα δικά της ενω εδω και πάνω απο 20 χρόνια πολλοί μετανάστες απο εκεί χόρτασαν ψωμί και μόρφωσαν τα παιδιά τους στα ελληνικά σχολεια.
Πολλοί Έλληνες τους παρείχαν όλα αυτα τα χρόνια αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση.
-Έμειναν άνεργοι στην Βόρεια Ελλάδα χιλιάδες Έλληνες και αποκτησαν εργασία στις βαλκανικές χώρες πολλές χιλιάδες κατοίκων αυτών των χωρών (Βουλγαρία, Σκόπια, Ρουμανία, Αλβανία).
-Η Γερμανία και η Γαλλία μας εκβιάζουν πως για να πάρουμε τα λεφτά που μας χρειάζονται πρέπει να αγοράσουμε τα οπλικά συστήματα που μας πουλάνε.
-Η Αμερική μας αντιμετωπίζει σαν κουνούπια, κάτι μεταξύ καταραμένων και ενοχλητικών και μας επιβάλλει τα θέλω της.
Και μετά απο όλα αυτά και αφού μας έχουν φτωχοποιήσει ως εκει που δεν παει άλλο, μας ζητάτε εσείς οι συμπατριώτες μας του εξωτερικού να συμπεριφερόμαστε στην κ. Μερκελ, στον κ. Σόιμπλε και στον κ. Σαρκοζί με αβροφροσύνη και ευγένεια;
-Κάθε μέρα έχουμε την εισροή κατά εκατοντάδες λαθραίων μεταναστών από τις χώρες κυρίως των ασιατικών χωρών, όπου η φτώχεια δεν πάει άλλο ή διεξάγονται πόλεμοι. Αυτοί όλοι θέλουν μια καλύτερη ζωή και προσπαθούν να την κάνουν σε μια Ελλάδα που δεν έχει πλέον να θρέψει ούτε τους δικούς της πολίτες.
Που ζείτε; Σε ποιόν πλανήτη;
Δεν έχετε ιδέα για το τι συμβαίνει εδώ πέρα και μας κάνετε και τους τιμητές!
Να είστε καλά εκεί που ζείτε, να προοδεύετε, αλλά αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε γιατί έχετε απωθημένα με την μαμά-πατρίδα, μην βοηθήσετε ποτέ!
Χαράμι θα πάει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου