Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ
ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Δ.Ο.
ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΠΠΩΝ
ΚΑΒΑΛΑΣ
ΤΗΛ. 6945392233
ΛΥΔΙΑΣ 12
ΚΡΗΝΙΔΕΣ - ΚΑΒΑΛΑΣ
640 – 03 ΤΡΙΤΗ 26 – 2 – 2008
Αξιότιμε Πρόεδρε,
δε μου αρέσει να φτάνω σε ακραία σημεία, τούτο εδώ είναι τέτοιο, αλλά είναι και αναπόφευκτο. Από τις 29 Σεπτεμβρίου 2003 είμαι μια πολύ ενεργή συντρόφισσα και γραμματέας, αφού εκλέγομαι, στη δημοτική οργάνωση Φιλίππων. Έκτοτε δημιουργούνται διάφορα προβλήματα, που έχουν να κάνουν με το πώς αντιλαμβάνονται κάποιοι το ρόλο τους μέσα στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, στο Νομό Καβάλας.
Έρχομαι κατευθείαν στο θέμα.
Ο κ. Εμινίδης Σάββας, τέως βουλευτής, και οι συν αυτώ δεν έχουν πάρει απόφαση ακόμη ότι τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ ήδη έχουν αλλάξει. Με τον τρόπο του και τον μηχανισμό που διαθέτει στα τόσα χρόνια που ποδηγετεί τη νεολαία της περιοχής λόγω της φοίτησής του στο ΤΕΙ και της ενασχόλησής του με την ΠΑΣΠ, προσπαθεί να εξοβελίσει οποιονδήποτε αντιστέκεται στην άκρως λαϊκίστικη και χαμηλού επιπέδου πολιτική του. Δεν επιθυμεί την παρουσία άλλων νέων ανθρώπων τοπικά στο ΠΑΣΟΚ, εφόσον δεν τους πατρονάρει.
Στις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων στο δήμο Φιλίππων εξανάγκασε μια κοπέλα, της οποίας η ιδιότητα στο μητρώο μελών και φίλων ήταν φίλος με ελλιπή στοιχεία, να θέσει υποψηφιότητα για να μου ‘’ κόψει το δρόμο’’ και να με ‘’ πετάξει’’ απ έξω. Βεβαίως δεν τα κατάφερε, αλλά ‘’έδωσε γραμμή’’ να μην στηρίξουν οι ψηφοφόροι άτομα του Παπανδρεϊκού μπλοκ, έτσι μας χώρισαν, κι ας το φωνάζω παντού ότι Πρόεδρο εκλέξαμε και τώρα είμαστε όλοι ΠΑΣΟΚ και ανήκουμε στον ίδιο πολιτικό χώρο. Από το γραφείο του τηλεφωνούσαν τα άτομά του στους πασόκους που μπορούσαν να επηρεάσουν και τους επέβαλαν να στηρίξουν μόνο τους υποψήφιους του Βενιζελικού μπλοκ.
Όταν πήγα στη Νομαρχιακή Επιτροπή να ζητήσω εξηγήσεις από τον Συντονιστή, μου είπε ότι στο σύστημα CRM η εν λόγω κυρία, η οποία δεν εμφανίστηκε ποτέ σε καμία δημοτική ολομέλεια ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση, φαινόταν ως μέλος. Πρόεδρε, γιατί εμείς οι γραμματείς δεν γνωρίζουμε τίποτε για αυτό το σύστημα;
Πρέπει, επίσης, να σας ενημερώσω ότι η κυρία είναι η σύζυγος του αναπληρωτή γραμματέα της δ.ο. Φιλίππων, ο οποίος είναι το άκρως δεξί χέρι του κ. Εμινίδη, εργάζεται στην Kavala oil και προέρχεται από οικογένεια βασιλοφρόνων. Οι σχέσεις αυτών με τους Βενιζελικούς της Θεσσαλονίκης είναι τόσο καλές που προσπαθούν όλοι μαζί να ‘’πνίξουν’’ κάθε φωνή που αντιστέκεται στη Βορειοελλαδική αυτή λαίλαπα. Η ξεδιάντροπη συμπεριφορά του κ. Εμινίδη φτάνει σε σημείο να κάνει πολλές φορές ‘’ τον κόκορα στο κοτέτσι’’ .
Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά που σας γράφω. Συμβαίνουν όμως και, αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή, θα παραιτηθώ και θα διαγραφώ από το ΠΑΣΟΚ και η μοναδική αιτία για όλα αυτά θα είναι ο κ. Εμινίδης και η σαχλοπαρέα του.

Με τιμή και αμέριστη
συμπαράσταση στον αγώνα σας
ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου